Vuxenpoängs-tisdag

Det finns många olika sätt som man kan spendera sina tisdagar på. Man kan  jobba hela dagen. Man kan åk spå utflykter. Man kan åka till stranden och ligga och grillas med kokosolja. Man kan gå på lunchdejter eller drick vin på uteserveringar. Men nej jag har inte gjort något av detta idag, utan jag har suttit i telefonkö till en datasupport i stockholm. Kanske inte det drömmigaste scenariot men det är så verkligheten ser ut ibland helt enkelt. 

Min dator gick sönder när vi var på bali och jag har inte kunnat starta den sen dess. Den laddar och låter men skärmen vill inte tändas och det är så jobbigt, jag vet likom inte vad som är fel, är det en vattenskada eller är det batteriet som det är fel på eller är det själva skärmen som måste göras något åt? Jag vet inte men jobbigt är det i alla fall, så tråkigt att lägga pengar på sånt här tycker jag, men det är ju ytterst nödvändigt dock. och det är väl därför det är så tråkigt, vem vill lägga saker på nödvändigheter??????

Inte jag men ibland måste man tydligen vara vuxen och ta beslut som inte alltid är så trevliga. Och man får prioritera sånt som man kanske inte vill prioritera. Är inte det vuxenlivet i ett stort, hårt nötskal egentligen? Jag tycker verkligen det, man     önskar ju att man kunde åka tillbaka till att vara åtta när man bara kunde göra sånt man tyckte va roligt för veckopengen när man fick den och när det var mamma som  satt  i telefonköer på dagarna och inte du själv. Jaja det finns ju inget man kan göra åt det nu antar jag. Livet är som det är och det är ju bara att försöka hänga med allt som händer antar jag.